30 JAAR Kontrast sport - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

30 JAAR Kontrast sport

DALFSEN  – Kontrast maakt net als alle andere sportcentra een vreemd jaar door. Helemaal wanneer je bedenkt dat het een jubileumjaar is. Op 22 juni wordt dan ook achter nog steeds gesloten deuren een bescheiden feestje gevierd met het personeel. Groot uitpakken zit er vanwege de Corona-maatregelen even niet in

Al voor de 15e week wordt de voordeur dichtgehouden voor alle leden op last van de Overheid. Geen inkomsten maar wel uitgaven en het is dan ook dankzij de steunpakketten van diezelfde Overheid dat Kontrast kan uitzien naar 1 juli, de dag dat sportcentra weer beperkt open mogen. Het feestje voor Kontrast is dus dit keer niet het jubileum, maar het weerzien van alle trouwe leden over 2 weken.

Hanny en Jenni Hilgenkamp hebben samen met het hele team de 15 weken lock down gebruikt om online trainingen voor de leden te verzorgen, contact te zoeken met ieder lid om een compensatieregeling voor de gemiste maanden af te spreken en iedereen te helpen een reserveringsapp te installeren en zodra het mocht buitentrainingen te verzorgen op de velden rondom Kontrast. Ondertussen werd in de sportzalen alles gesaust, geschilderd, gereinigd en opnieuw ingericht. Toestellen en materialen staan verder uit elkaar, er is een routing door het gebouw aangebracht, het Sportcafé is een extra toestellenzaal geworden en alle oefenplekken zijn belijnd zodat iedere sporter straks verzekerd is van de afgesproken 1,5 meter.

Ondanks de vele positieve reacties op de buitentrainingen zijn Hanny en Jenni blij de sporters op 1 juli weer binnen te mogen ontvangen. Hanny: “Je hebt met het hele team meer dan drie maanden kneiterhard gewerkt en dan wil je het resultaat ook eindelijk laten zien aan al je leden. Ik ben benieuwd naar de reacties. Overal is over nagedacht en alles is aangepast, maar het belangrijkste is dat iedereen weer met plezier een uurtje komt sporten. Kunnen we eindelijk weer doen waar we goed in zijn; mensen helpen gezond en fit te blijven.”

Van 22 juni t/m 12 juli heeft Kontrast voor nieuwe inschrijvingen een mooi Jubileumcadeautje: De eerste 3 maanden zijn super voordelig en je kunt aan die 3 maanden beginnen wanneer het jou uitkomt; 1 jul, 1 aug, 1 sept. of 1 okt. Ga naar https://kontrastdalfsen.nl/lid-worden-tarieven/ voor meer informatie of voor je aanmelding.

Video 1
Video: Kontrast Corona-proof
Artikel delen: