Nood oproep

DALFSEN – Hallo, ik ben Karin en ik heb de zorg over genomen voor een oudere man 68 jaar , hij is  heel slecht ter been. Het vervelende is dat zijn   vrouw is 23 april overleden en ik deed alleen huishouding  en af en toe eens mee naar ziekenhuis

Maar ja ben iemand met een goed hart en door dit grote verlies ben ik mantelzorger geworden en regel nu alles. Ook  3 x per dag honden uit laten,  boodschappen doen,  eten koken afwassen etc…  Hij had een lief vrouwtje ook met een goed hart,  die me de laatste tijd hielp voor de honden uitlaten  maar zij heeft  een vaste baan gekregen dus nu valt alles op ons neer weer dus..

Nu de vraag:

Wie zou me aub willen voorthelpen zo dat ik ook eens keer rustig aan kan doen het gaat om…met het uitlaten met hazewindhonden ze komen uit Spanje, het  zijn lieve honden maar in begin zijn ze bang voor mensen en als je er 1 maal bent leggen ze hun koppie op je schoot.

Bij uit laten houden ze niet echt van andere honden, dus je moet echt wel een strakke hand hebben … Het gaat om ochtends tussen 7 a 8 uur … tussen de middag tussen 12 en 13.00 uur…. en s avonds na 19.00 uur zodat ze de nacht over kunnen…

Wat wel spijtig is: meneer  kan er geen vergoeding voor doen is zn budget niet toereikend voor af en toe keer aardigheidje lukt wel.  Lijkt je dit leuk en heb je goed hart over voor je Dalfser medemens,, laat het me dan weten je mag me  mailen, heel graag zelfs.

Vr. groet Karin

 

Artikel delen: