Laat je voeten zien deze zomer

Laat je voeten zien deze zomer

Het is hartje zomer en dus is het weer tijd om onze slippers en sandalen uit de kast te halen. En, niet te vergeten, onze teennagels weer een mooi kleurtje te geven. Maar vind jij het ook zo vervelend dat gewone nagellak snel chipt? Dan is hier de oplossing, namelijk; gellak!

Semi-permanente lak

Met gellak heb jij wekenlang plezier van perfect gelakte teennagels zonder dat de lak zal beschadigen. Dit lijkt te mooi om waar te zijn, maar dat is het echter niet. Bij een gellak behandeling wordt een speciale semi-permanente lak aangebracht welke uitgehard wordt onder een UV- of LED-lamp. Dit resulteert in hoogglanzende, maar vooral hele sterke nagels die niet zullen beschadigen of afbladeren. Na de behandeling kun je meteen je schoenen weer aan, ze zijn meteen droog.

Vier tot zes weken

Gellak op vingernagels blijft zo’n twee weken mooi, maar op de teennagels zelfs drie tot vier weken. Dat heeft te maken met het feit dat de teennagels een stuk minder hard groeien dan de nagels op je vingers. Het is daarom de ideale oplossing voor in de vakantie. Je hebt gegarandeerd geen omkijken naar je nagels.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Kom je bij de pedicure voor een gellak behandeling dan kies je eerst jouw favoriete kleur lak uit. Heb je een mooie kleur gekozen, dan zullen je nagels hierna eerst mooi in model gevijld worden en de nagelriemen naar achteren worden geduwd. Hierna worden de nagels gedesinfecteerd en ontvet zodat de gel goed kan hechten. De behandeling begint dan met een laagje basecoat waarna een aantal laagjes gellak worden aangebracht, afhankelijk van de kleur en dekking. Na elke laag gaan de teennagels onder een UV- of LED-lamp om uit te harden. Als laatst wordt er een laagje topcoat aangebracht voor een glanzende finish en moet je voor de laatste keer onder de lamp. De nagels zijn echt meteen droog, dus je hoeft niet bang te zijn dat je de nagels beschadigd met het aantrekken van je schoenen.

Gellak verwijderen

De gellak is lastig te verwijderen wanneer je er zelf de juiste materialen niet voor hebt. Om beschadigingen aan de nagels te voorkomen is het verstandig om de gellak door je pedicure te laten verwijderen. Zij zal, na het reinigen van je voeten, watjes gedrenkt in aceton op de nagels leggen en deze inwikkelen met folie en gaan de voeten in de lamp om het proces te versnellen. Hierdoor zal de gellak losweken en is de lak te verwijderen met een bokkenpootje.

Wegens enorme succes verlengd!

De gellak lente actie is wegens succes verlengd met de gellak zomeractie. De actie houdt het volgende in: de hele zomer krijg je bij het boeken van een basisbehandeling + een gellak behandeling maar liefst 50% korting op de gellak behandeling. Je betaalt dan voor een gellak behandeling maar €11,-! Voor een gellak behandeling kun je bij de pedicure in Ommen terecht.

Belos Pés Pedicure komt voor een behandeling ook aan huis binnen een straal van 15 kilometer van Ommen.

Artikel delen: