RABObank altijd dichtbij, maar nu even niet

Sinds het uitbreken van het corona-virus, heeft de Rabobank haar kantoren gesloten. Deze zijn sindsdien niet meer opengegaan. Wordt het niet eens tijd dat de bank tot het besef komt dat de samenleving inmiddels weer aardig op gang is gekomen en veel maatregelen versoepelt zijn.

Het is verbazingwekkend dat in veel sectoren de maatregelen om de dienstverlening weer normaal doorgang te laten vinden, bij de Rabobank niet geleid heeft tot het nemen van aangepaste maatregelen, waardoor de dienstverlening in de plaatselijke kantoren weer doorgang kan vinden.

Als kritische beschouwer vraag ik me af of deze langdurige sluiting niet de opmaat is naar het verder afbouwen van de persoonlijke dienstverlening. Onder het motto: “tijdens het corona-tijdperk konden we zonder, dan kan het nu ook”. Of zou het zo zijn dat iedere ondernemer aan plastic schermen kan komen en strepen op de grond kan plakken om de toegang te reguleren en besmetting te voorkomen, maar dat de Rabobank niet op dat idee is gekomen.

Kortom, laten we de steen maar eens via Dalfsen.Net in de welbekende vijver gooien.

 

Het is ook een schande dat ondernemers van uit Dalfsen naar Nieuwleusen of naar Hardenberg moeten reizen om het geld af te storten.

Ingezonden bericht.

Artikel delen: