Dorcas Winkel Dalfsen

Dorcas Winkel Dalfsen

DALFSEN – Wat is het eigenlijk goed gegaan de afgelopen weken bij Dorcas Winkel Dalfsen. De winkel is vanaf 3 juni weer open en iedereen kijkt tevreden terug. De vrijwilligers  vinden het fijn om elkaar weer te zien en zijn blij dat ze eindelijk weer aan de slag mogen.

 

De klanten zijn blij dat het gewone leven weer een beetje begint omdat ze weer mogen winkelen en snuffelen. En iedereen probeert zich te houden aan de voorgeschreven regels. Fijn om zo met elkaar voor het goede doel te werken. En wat is er veel kleding verkocht. Ook hieraan is te zien dat Dorcas echt gemist werd de afgelopen maanden. Daarom beginnen we nu met de uitverkoop van kleding. Veel kleding is afgeprijsd voor de helft en we gaan daar de komende weken mee door. Ook komt er iedere week weer nieuwe kleding bij , we hebben nog veel binnengekregen. En let goed op, er hangt ook nieuwe kleding tussen.

Ook worden er mooie meubels en andere spullen te koop aangeboden. Voor bezorging van zware meubels kan een afspraak gemaakt worden.

De projecten in Kenia hebben onze bijdrage gemist in de coronatijd. Het is dus hard nodig dat we samen ons best doen om de opbrengst te verhogen. Helpt u ook mee?

Voorlopig zijn we ook in juli alleen op woensdag en donderdag open. Op zaterdag blijft de winkel nog even gesloten. Zodra dit veranderd brengen we u daarvan op de hoogte.

Dorcas Winkel Dalfsen

Wilhelminastraat 68

Openingstijden: woensdag en donderdag van 10.00 – 16.00 uur.

Foto 1
Artikel delen: