Koop een taartje

DALFSEN – Koop een taartje voor Deelpakket Dalfsen. Bij Jumbo Kamphuis kunt u vanaf 1 juli een taartje bestellen en daarmee Deelpakket Dalfsen sponsoren. Per taartje doneert Jumbo namelijk 2 euro aan Deelpakket.

Koopt u ook een taartje? Dat is dubbel genieten, voor u en ons!  Vanaf woensdag 1 juli start deze actie waarbij u één of meerdere appeltaartjes kunt bestellen via de website van Jumbo voor €4,19. Van ieder taartje gaat er 2 euro naar de vereniging/club van uw keuze, in dit geval Deelpakket Dalfsen. Hoe werkt het? Ga naar www.jumbokamphuis.nl, koop een tegoedbon, kies Deelpakket Dalfsen als vereniging die u wilt steunen en haal met de tegoedbon uw taartje(s) op in de winkel. Alvast hartelijk dank voor uw steun, daar zijn wij volledig van afhankelijk. Samen kunnen wij onze dorpsgenoten ondersteunen die het financieel niet breed hebben en een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Over Deelpakket Dalfsen

Deelpakket Dalfsen voorziet iedere maand 130 adressen in het dorp Dalfsen van een boodschappenpakket. Deze adressen leven van een inkomen tot 10% boven het minimum en komen net niet in aanmerking voor de Voedselbank. In de afgelopen maanden konden we vanwege de coronamaatregelen geen pakketten verspreiden maar hebben wij tegoedbonnen uitgedeeld die onze cliënten kunnen besteden bij de supermarkt. Wij laten hen zeker nu niet zitten. Wilt u een extra gift overmaken? Dat kan op bankrekeningnummer NL30 RABO 0313 7699 74 t.n.v. GKV Dalfsen West (ANBI geregistreerd) onder vermelding van “Deelpakket Dalfsen”. Heeft u opmerkingen of vragen? Wij zijn te bereiken via deelpakketdalfsen@outlook.com.

Artikel delen: