Presentatie Hypnotherapie bij Down to Earth – Vechtdal

Presentatie Hypnotherapie bij Down to Earth – Vechtdal

Onlangs vroeg een vriendin of je wel altijd weer wakker wordt uit hypnose aan het eind van een sessie. ‘Ja, absoluut altijd’, was mijn antwoord.

Waarmee direct duidelijk is dat er misverstanden bestaan over deze bijzondere methode waarmee veel klachten verbeterd of verholpen kunnen worden. Het is de hoogste tijd dat dit de wereld uit raakt en bekend wordt hoe praktisch hypnotherapie is.

Ontspanning

Door de technieken die in hypnotherapie, ontspan je juist heel diep. Het is echter heel iets anders dan slapen. Door de ontspanning, de trance, is contact maken met het onderbewustzijn mogelijk. Een hypnotherapeut is opgeleid om hypnose in te zetten als hulpmiddel voor zelfontwikkeling en het verbeteren van jouw leven op punten waar jij dat wil.

Dat betekent dus direct dat jij de regie en alle controle houdt; de hypnotherapeut is slechts je gids.

Datum en tijdstippen Presentatie Hypnotherapie

Om meer bekendheid te geven aan wat hypnotherapie is, houd ik op 26 augustus een presentatie. Deze vindt plaats bij Down to Earth Vechtdal aan de Oude Oever 1. Natuurlijk beantwoord ik dan ook al je vragen.

Omdat het belangrijk is om dit corona-proof te doen, zijn er twee tijdstippen beschikbaar (15.00 en 19.30 uur). Per presentatie er is plaats voor tien deelnemers.

Onderwerpen

  • wat hypnose is,
  • wat je ermee kunt bereiken,
  • de rol van het bewuste en onderbewuste,
  • voor welke hulpvragen je het goed kunt inzetten en
  • wanneer het zeer verstandig is een arts te bezoeken.

Het is mijn doel om inzicht te geven in hoe super praktisch een hypnose eigenlijk is en de wijze waarop positieve suggestie jouw leven kan verbeteren.

De presentatie hypnotherapie wordt gegeven door Paola Pisu en zij is is sinds 2003 gecertificeerd coach/counselor. Ze volgde daarna de opleiding tot directe hypnose. Ze is aangesloten bij Hypnose Vereniging Nederland; de beroepsvereniging voor directe hypnose.

Omdat het belangrijk is om dit corona-proof te doen, zijn er twee tijdstippen beschikbaar (15.00 en 19.30 uur). Per presentatie er is plaats voor tien deelnemers. Dat kan gratis via de volgende link (https://www.ombradellaterra.nl/winkel/

Artikel delen: