Je kunt weer paarden knuffelen tevens rommelmarkt - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Je kunt weer paarden knuffelen tevens rommelmarkt

DALMSHOLTE  – Er is weer een rommelmarkt en je kan weer paarden knuffelen bij `t Olde Manegepeerd in Dalmsholte. Op zondag 30 augustus van 10.00 uur tot 16.00 uur. Kom en neem een kijkje en neem je broertje, zusje, je ouders en je buren ook eens mee. Ook toeristen die in de omgeving verblijven zijn meer dan welkom.

Vergeet niet je camera. Wel houden we ook een gepaste afstand. Maar ruimte genoeg.

De gehele opbrengst van de 2de hands spullen en niet te vergeten de verkoop van de 2de hands paardenspullen is voor de uitgewerkte manegepaarden die hier na een werkzaam leven in de maneges van hun rust genieten. Deze worden zeer goed verzorgt door allemaal vrijwilligers. Je bent ook in de gelegenheid zich aan te melden als vrijwilliger of zoek je nog een stage plek. Het is hartstikke leuk en de onderling sfeer is gewoon super. Graag geven we uitleg over de opvang van de paarden en wat daar allemaal bij komt kijken.

De koffie en de warme hap staan klaar.

Wilt je de paarden zelf verwennen?  Dan is er tegen betaling wat lekkers en vooral gezonds te koop voor ze. Je mag zelf appels, brood of wortels meenemen en dat aan de paarden geven.

Ook zijn wij een inzamelpunt van kleding en inkt cartridges en frituurvet. Je ziet wel we doen alles om aan geld te komen om het onderhoud te bekostigen. Maar je kan ons ook financieel sponseren of op andere manieren financieel steunen . We houden ons altijd aanbevolen.

Het adres waar je ’t Olde Manegepeerd kunt vinden is aan de Beukenlaan 2 in Dalmsholte,

Als je deze weg inrijdt, zie je dan links een grote schuur en daar is het.

Kijk ook eens op www.manegepeerd.nl

Je mag ons ook mailen: info@manegepeerd.nl
tel: 06 -128 74 764

Artikel delen: