Assurantiekantoor Hekman overgenomen door Slomp & De Graaf

NIEUWLEUSEN – Engbert Hekman, van het gelijknamige assurantiekantoor in Nieuwleusen gaat per 1 oktober met pensioen. het Assurantiekantoor wordt overgenomen door Slomp& De Graaf. https://www.hekmanbv.nl/overname-door-slomp-de-graaf-financieel-adviseurs/

Overname door Slomp & De Graaf financieel adviseurs
Ruim 65 jaar is het familiebedrijf Assurantiekantoor Hekman gevestigd in Nieuwleusen. Engbert en Marry Hekman hechten er dan ook veel waarde aan dat het serviceniveau van de financiële dienstverlening op zowel verzekerings- als bancair gebied in Nieuwleusen en omstreken gehandhaafd blijft. Nu Engbert de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt, was het dan ook zaak om een geschikte overnamekandidaat te vinden, die dezelfde ambities heeft om lokaal de bestaande activiteiten door te zetten om u van dienst te zijn. Na goed wederzijds overleg hebben we een goede opvolger gevonden in familiebedrijf Slomp & De Graaf financieel adviseurs.

Waarom Slomp & De Graaf financieel adviseurs?
Dit familiebedrijf staat al sinds 1980 klaar voor haar relaties op het gebied van onafhankelijk financieel advies voor zowel de particuliere als zakelijke relaties. Met vestigingen in Hasselt en Zwolle, waarvan elke vestiging lokaal een uitstekende reputatie heeft als allround financieel dienstverlener. Hier zal Nieuwleusen als derde vestiging aan toegevoegd worden. De familie Slomp, bestaande uit twee broers en een zus “geloven ook sterk in de kracht van dichtbij. Ze weten wat er speelt en waar je ook eenvoudig naar binnen loopt voor een goed advies, ook zonder afspraak”.

Wat verandert er voor u?
Er verandert in feite niet zoveel. Wanneer het gaat om uw verzekeringen, hypotheken of bancaire producten, zowel voor u persoonlijk als uw bedrijf, is Slomp & De Graaf financieel adviseurs u steeds graag van dienst. Daarnaast kunt u erop rekenen dat ook de vertrouwde medewerkers blijven. Zij hopen om u, ook na 1 oktober, snel weer te mogen begroeten op het bekende adres in Nieuwleusen. Vanaf 1 oktober 2020 zal het bedrijf verder gaan onder de naam Slomp & De Graaf financieel adviseurs. In de komende maanden zullen er steeds meer uitingen worden aangepast naar deze nieuwe naam.

Afscheid en kennismaking
Door het coronavirus, dat ons allen aangaat, wordt het afscheid en kennismaking zonder feestje. Dat is voor iedereen vervelend, maar wel zo veilig. Langs deze weg willen wij, Engbert en Marry Hekman, u voor al die jaren in het aan ons gestelde vertrouwen onze dank uitspreken. En wij, Mathijn, Mathilde en Bert Slomp, zien erg uit naar de nieuwe samenwerking, samen met uw vertrouwde team in Nieuwleusen.

Artikel delen: