De Grote Clubactie 2020

De Grote Clubactie 2020

DALFSEN – Zaterdag 19 september start de Grote Clubactie 2020 met de lotenverkoop voor verenigingen. Door het aanbieden van verschillende verkoopmethodes, waaronder online lotenverkoop, is er altijd een geschikte manier om loten te kopen en zo de club te steunen.

ASC Gym & Dance doet ook mee!
Alle leden, jong en oud, krijgen een persoonlijk lotenboekje mét persoonlijke QR-code, waarmee zij loten kunnen verkopen aan buren, vrienden, familie en bekenden. Dit kan aan de deur, maar ook via Social Media. Met de loten maken kopers kans op prachtige prijzen. Voor de beste ASC-verkopers zijn er leuke extra prijzen te winnen.

“Het mooie aan deze actie is dat er voor degene die loten koopt iets te winnen valt, maar ook dat de vereniging 80% van de opbrengst krijgt. Dit is € 2,40 per lot. Tevens is er voor bijvoorbeeld bedrijven een leuke extra mogelijkheid om de club te sponsoren. Als zij 50 loten kopen (totaal € 150,-) dan hebben zij een SUPERLOT, waarvan er dus € 120,- direct naar de vereniging gaat. De ondernemer krijgt dan 50 loten waarmee hij dus hogere winkans heeft en de vereniging enorm steunt. De loten kan hij aan zijn personeel geven of aan klanten of relaties. Natuurlijk kan hij ook een eventuele gewonnen prijs verloten onder zijn personeelsleden. Een enorm leuke vorm van sponsoring! Bij ASC Gym & Dance zullen bedrijven die 1 of meerdere superloten kopen, via Facebook en Instagram extra in het zonnetje worden gezet.”

ASC Gym & Dance bijna 60 jaar
ASC Gym & Dance bestaat al sinds 1961 en telt ruim 300 leden die wekelijks samen genieten van turnen, dansen en bewegen met elkaar. Dit wordt gedaan in de Trefkoele+ in Dalfsen, Basisschool De Uitleg, De Wiekelaar in Oudleusen en De Potstal in Hoonhorst. In totaal zijn er 32 groepen die wekelijks samen sporten.
Het bestuur hoopt volgend jaar het 60-jarig jubileum te vieren met een mooi feest met leden, oud-leden en leiding. Om dit te vieren en vooral om onze mooie vereniging gezond te houden is geld nodig! We hebben steeds weer behoefte aan nieuwe materialen, toestellen en kleding om onze leden veilig en verantwoord te kunnen laten sporten en om aan wedstrijden mee te kunnen doen.

Wilt u ASC Gym & Dance ook steunen? Ga dan naar de website www.clubactie.nl/lot en geeft bij ‘club’ ASC Gym en Dance (Dalfsen) aan, dan steun u ons!

Alvast hartelijk dank voor uw steun namens alle leden!

Artikel delen: