Stan wil oe helpen, gistern nog te zien op tv oost

DALFSEN – Ik ben Stan Kleinlugtenbeld. Ik ben 17 jaar. Een aantal weken geleden heb ik mijn eigen bedrijfje opgericht. Ik heb besloten om mensen in de omgeving van Dalfsen te gaan helpen met hun problemen met elektronica in huis. In eerste instantie zullen dit waarschijnlijk veel senioren zijn. Gisteren kwamen ze zelfs nog van RTV Oost, het ging  ook over Dalfsennet.

Mijn opa’s en oma’s hielp ik altijd al met van alles; telefoons installeren, problemen met de e-mail of het ordenen van foto’s. Nu zeiden mijn opa’s en oma’s dat er veel leeftijdsgenoten van hen zijn die dezelfde problemen ervaren als zij dat doen. Het is natuurlijk helemaal niet gek dat het lastig is voor mensen om mee te komen. Ik denk ook dat sommige mensen met kleine dingen al geholpen zijn omdat het even verduidelijkt is. Al is het alleen even wat uitleg over de laatste ontwikkelingen.

Door de Corona crisis zijn meer mensen afhankelijk geworden van telefoons, iPad’s, webcams en bijbehorende software om toch nog een sociaal leven te hebben. Juist nu is het voor hen belangrijker dan ooit dat alles goed werkt. Er is niet altijd een (klein)zoon of -dochter in de buurt die hen kan helpen.

Omdat ik denk dat er nog niet veel senioren zijn die weten dat er hulp voor is, denk ik dat het goed is om hen hiervan op de hoogte te brengen. Dalfsennet is een goed gelezen nieuwssite. Het lijkt mij daarom goed om dit artikel op Dalfsennet te laten zetten om zo te laten zien dat er hulp voor is. Volgens mij zou het heel toegankelijk moeten worden. Er zijn tegenwoordig erg veel soorten hulp voor senioren, maar dit is nieuw.

Met vriendelijke groeten, Stan Kleinlugtenbeld

U mag mij altijd bellen op 06 – 252 435 99
Mail: stan@isolveit.nl

Artikel delen: