Platina huwelijksfeest  (70 jaar) kan niet doorgaan

Platina huwelijksfeest (70 jaar) kan niet doorgaan

DALFSEN – STERREBOS – Jammer voor het echtpaar Balk uit Zwolle. Voor aanstaande zaterdag stond in de planning om hun 70 jarig huwelijksfeest te vieren bij het bosrestaurant in Dalfsen. Een platina huwelijksfeest.

Er was een prachtig programma bedacht voor hen. Een konijnenjacht voor de kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen en daarna verschillende buffetten. Omdat binnen zitten geen optie was volgens de eerdere regels, is op het laatst het programma aangepast zodat men buiten kon gaan eten. Maar helaas, dinsdag werd duidelijk dat ook dit niet door mocht gaan.

Wel sneu voor deze familie, omdat ze juist, toen de kinderen klein waren (nu zijn die al dik in de 60) op deze plek hun vakanties vaak hebben doorgebracht op de camping.

De heer Balk (nu ruim in de 90) heeft ook iets met Dalfsen. Hij heeft in de jaren 60 als kraanmachinist nog mee geholpen met de bouw van het toen nieuwe gemeente huis in Dalfsen. Hij kan er wel een boek over schrijven.  Hij werkte toen ook samen Jans en Anton Schrijver van de Vosboer die daar ook voor bouwbedrijf Pierik aan het werk waren. Hopelijk komt er nog spoedig een herkansing om alsnog hun feest te vieren. Elke vijf jaar komen ze flink in het nieuws.

Foto's 2
Platina huwelijksfeest  (70 jaar) kan niet doorgaan
Artikel delen: