Livestream Sing-in 25 oktober - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Livestream Sing-in 25 oktober

DALFSEN – Livestream Sing-in 25 oktober Grote Kerk. Op zondagavond 25 oktober  a.s. zal een Sing-in worden verzorgd vanuit de Grote Kerk in Dalfsen. Dit is een livestream uitzending (beeld en geluid) via Kerkomroep.

Op www.pgdalfsen.nl kan men de link ernaartoe aanklikken. De Sing-in begint om 18.30 uur. Men kan inschakelen vanaf 18.20  uur, waarna het eerste lied te horen is. De Sing-in heeft als titel meegekregen ‘Jij bent bijzonder’ en zal worden gepresenteerd door Henriëtta Kuipers. De tekst van de liederen zal meelopen onder het uitgezonden beeld. Bovendien zijn de teksten te vinden op de website van de kerk. Er is een keuzeblad waarvan men een verzoeknummer ‘ter plekke’ mag opgeven. Stuur een Whats–app berichtje op 25 oktober tijdens het collecte moment naar het nummer dat zal worden genoemd. Voor de kinderen zijn twee mooie liederen gekozen en is er een kleurplaat Jij bent bijzonder te downloaden van de website van de kerk. Tijdens de rest van de Sing-in kunnen zij die kleuren.

De band bestaat uit: Wim van Lenthe (piano), Leonardo van Lenthe (viool). Jan Kramer (gitaar), Edwin Vetkamp (basgitaar), Joke van Lenthe (zang), Marjolein Dekker (zang), Esmee Dekker (zang), Esmée de Jong (zang) en Henriëtta Kuipers (zang). De collecte waarvoor men een bedrag kan overmaken is o.a. bedoeld voor de vluchtelingen van kamp Moria op Lesbos.

Opgave om deze dienst te bezoeken is door de corona omstandigheden niet mogelijk. Door thuis mee te doen hoopt men de verbondenheid te benadrukken. Samen zingen verbindt, ook als je fysiek niet bij elkaar bent.

Meer info: 0529-434203.

Artikel delen: