Kom tennissen: tijdelijk abonnement mogelijk! - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Kom tennissen: tijdelijk abonnement mogelijk!

DALFSEN – Tennissen mag in coronatijd! Tennisvereniging DLTC Gerner biedt tijdelijke abonnementen voor alle sporters die hun eigen sport even niet kunnen beoefenen!

In Dalfsen kun je tennissen met een tijdelijk lidmaatschap!
Heeft jouw vereniging een coronastop en wil je toch lekker bewegen en sporten? Kom dan tennissen bij DLTC Gerner, de tennisvereniging van Dalfsen. Een goede manier om de tennissport uit te proberen, waarbij je vrij en onbeperkt kunt tennissen wanneer het jou uitkomt, binnen de bestaande corona maatregelen.
Het winterabonnement is geldig voor 3 of voor 6 maanden. Hiermee kan je onbeperkt gebruik maken van de tennisbanen, mits beschikbaar en van te voren gereserveerd via de app. Het is een clublidmaatschap en loopt automatisch af. Opgave voor dit tijdelijke lidmaatschap kan via inschrijving op onze website www.dltc-gerner.nl Kies dan voor de optie ‘Lid worden?’ en selecteer de optie “Tijdelijk lidmaatschap coronacrisis 2020” en vul de overige gevraagde informatie in.
De kosten voor dit speciale lidmaatschap zijn laag: slechts € 50,– per persoon voor 3 maanden en € 90 euro voor 6 maanden!
Mocht de tennissport jou zo goed bevallen dan kun je daarna een regulier lidmaatschap afsluiten. Tot snel op één van de 10 tennisbanen in Dalfsen!

Foto's 2
Kom tennissen: tijdelijk abonnement mogelijk! - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: