Uitslagen biljartclub “De Trefkoele” week 42 - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Uitslagen biljartclub “De Trefkoele” week 42

DALFSEN – Voor het tweede team was het dinsdagavond voorlopig de laatste wedstrijd. Want ook de KNBB heeft alle team- en individuele wedstrijden afgelast in verband met het verontrustende beeld van het weer de kop op steken van het aantal besmettingen met het Covid-19 virus.

Ondanks alle inspanningen om aan alle maatregelen te voldoen in goed overleg met de Trefkoele+. Ze speelden thuis tegen Z.B.C. 4 uit Zwolle. Rein Smit, goed voor 55 te maken caramboles, opende tegen Jan Kooistra die er 51 moest maken. De openingsfase verliep goed voor Smit. Halverwege de partij stond hij 18 gemaakte caramboles voor op Kooistra. Maar daarna kwam de klad er in. Te maken ballen werden onbenut of gingen net mis. En zo sukkelde deze partij moeizaam naar het einde. In de laatste drie beurten maakte Smit zijn nog 9 ontbrekende caramboles.

Kooistra kwam ook niet in zijn spel en moest genoegen nemen met 35 van de 51 caramboles die hij moest maken. Hij kreeg 6 wedstrijdpunten. Het moyenne van Smit was 1.527 en in de 7e beurt maakte hij zijn hoogste serie van 8. Op het andere biljart speelde Wim Flierman wel een mooie partij. Hij nam het op  tegen Jurrie Reinders.

Flierman had maar 18 beurten nodig voor 53 caramboles die hij moest maken. Geen extreem hoge series, zijn hoogste serie bedroeg 8, maar wel steeds scoren als hij aan stoot was. Het gemiddelde van Flierman was 2.944. Reinders kreeg geen vat op het spel en bleef jammer genoeg steken op 15 van de 43 caramboles die hij moest maken. Hij kreeg slechts 3 wedstrijdpunten. In de derde partij zorgde Albert Holsappel er voor dat alle te verdienen wedstrijdpunten in Dalfsen bleven. Hij won na 35 beurten van Peter Lutz. Beiden moesten 43 caramboles maken. Het werd een partij van de “net niet” caramboles. Als er een gaatje was, dan ging de bal er achter langs of er rakelings aan voorbij. Maar na die 35e beurt was het toch Holsappel die zijn 43e carambole mocht laten noteren. Zijn moyenne was 1.228. Lutz kwam 10 caramboles tekort en hij kreeg 7 wedstrijdpunten. Uitslag 36 – 16 voor De Trefkoele 2.

Foto 1
Artikel delen: