Expositie werk Ria van Hessem op HG Video

Expositie werk Ria van Hessem op HG Video

DALFSEN – Er is nog steeds een nieuwe expositie bij Het Boskamp aan de Sterrebosweg. Net als bij de vorige expositie, toen van Nienke van der Molen, zit ook nu weer de horeca op slot. Deze expositie van nu is van Dalfsenaar Ria van Hessem.

Deze was maanden geleden al gepland, niet wetende dat ook nu de deuren van de horeca dicht moeten blijven. Maar er is gelukkig een oplossing: We doen het weer net als de vorige keer. We hebben fotograaf HG van DalfsenNet bereid gevonden, om er ook deze keer een compilatie van te maken. Zodat u thuis toch al vast een voorproefje kunt nemen.

De schilderijen blijven zeker tot ver in het nieuwe jaar hangen. Mogelijk kunt u als de boel weer open mag, alsnog een bezoekje komen brengen.

Ria van Hessem (zelf ook geboren in het Sterrebos) schrijft: De komende tijd mag ik mijn doeken exposeren bij Partycentrum Het Boskamp. Reeds vele jaren schilder ik met veel plezier. Vooral uit de natuur haal ik veel inspiratie.

Meestal gebruik ik acrylverf, maar ook met andere materialen heb ik geëxperimenteerd.  In het verleden heb ik cursussen gevolgd om me verder te bekwamen, tegenwoordig doe ik het alleen nog voor mijn plezier.

Ik wens u veel “kijkvreugde” bij u thuis op de computer en later bij Het Boskamp.

Wat fijn dat fotograaf HG dit voor mij op beeld wilde zetten.

Met vriendelijke groep,
Ria van Hessem

Op sommige beelden zult u wat schitteringen zien, maar dat komt omdat de meeste schilderijen achter een glasplaat zitten. Helaas is daar niets aan te doen. U hebt in ieder geval een indruk kunnen krijgen van Ria’s werk.

Foto 1
Artikel delen: