Verhuisbericht van Caprisma

Verhuisbericht van Caprisma

DALFSEN – ZWOLLE – Vanaf 1 september 2020 is Caprisma verhuisd van Dalfsen naar Zwolle. Geen zorgen, dit betekent  niets voor onze dienstverlening. Het wordt zelfs makkelijker! Ons hoofdkantoor zit nu in Zwolle. Maar naast Zwolle, zijn er spreekuurlocaties in Dalfsen en Hardenberg. Je kunt dus op meer locaties met jouw coach afspreken.

Per 1 september zijn wij bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 085-2224101. Heb je nog vragen, stuur dan een mailtje naar: info@caprisma.nl.

Wat doet Caprisma precies?

Jobcoaching & Re-integratie

Caprisma helpt jou bij het vinden van een baan. Aan de hand van jouw beperkingen stelt de coach een plan op om jou zo goed mogelijk te begeleiden.

Jouw behoefte bepaalt hoe wij jou helpen bij het vinden en behouden van een baan. Daarom word je van het begin tot het eind zo veel mogelijk begeleid door één vaste jobcoach. Onze ervaren jobcoaches beschikken over een ruim netwerk van potentiële werkgevers, met een mogelijk passende baan voor jou. Deze werkgevers worden voor jou door de jobcoaches actief benaderd. Gebruik wordt ook gemaakt van mogelijkheden als werkervaringsperiodes, proefplaatsingen, e.d.  Bij plaatsing in een passende functie zorgen de jobcoaches van Caprisma voor de aanvragen en afhandeling van de bijbehorende administratie. Zowel jij als jouw nieuwe werkgever adviseren wij over wettelijke regelingen en verplichtingen.

Verzuimbegeleiding

Caprisma adviseert en ondersteunt ook werkgevers uit de regio.

Ziekteverzuim kan best lastig zijn. Niet alleen vanwege het wegvallen van een medewerker, met alle consequenties van dien, maar ook vanwege alle wettelijke verplichtingen. Caprisma denkt met u mee en helpt u graag in deze wereld van lastige wetgeving en veel verplichtingen. Onze werkwijze is persoonlijk, praktisch en duidelijk.

Bent u op zoek naar een arbodienst die je helpt waar nodig en bij wie u altijd terecht kunt voor deskundig advies? Neem dan contact met ons op.

Artikel delen: