Poes zoek, al een paar weken - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Poes zoek, al een paar weken

DALFSEN – Senna is nu al vier weken weg. Willen jullie naar haar uitkijken? Ik verwacht dat ze lang zal schuilen onder struiken en bossage, omdat op onbekend terrein ze angstig kan zijn. Ook kan ze bij angst rondjes gaan lopen waar ze in vast kan blijven zitten (in verband met lichte neurologische schade).

We zijn enkele maanden geleden met ons gezin verhuisd van Heino naar Dalfsen en wonen aan de Rietmansweg. (tussen Station Dalfsen en de Diezerstraat), Ik verwacht niet dat ze ver van huis is. Mochten jullie tijdens een wandeling in deze buurt een poes zien schuilen of jullie denken haar op een andere plek gezien te hebben willen jullie het mij laten weten. Ze wordt gemist, ook door haar moeder die jullie op de tweede foto zien.

Zoals jullie zien is Senna haar kleur cypers met een schildpadachtig schakering. Mochten jullie haar zien, mijn telefoonnummer is 06 – 539 676 07. Alvast dank! Hartelijke groet,

Patricia.

Eerder deze week is in de omgeving ook een kat aangetroffen die er heel veel op leek en die ook al een paar weken rondliep. Maar dat was die niet, die is inmiddels ondergebracht bij de opvang. Red.

Foto's 2
Poes zoek, al een paar weken - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: