Black Friday gekte ook saturday en sunday ook nog een keer

Black Friday gekte ook saturday en sunday ook nog een keer

DALFSEN – Black Friday: zwarte vrijdaggekte dan ook maar in Dalfsen? Ja echt na Black Friday en Black Saturday en ook nog een keer Black Sunday. Oorspronkelijk komt de naam Black Friday uit de Amerikaanse stad Philadelphia en deze werd in de jaren ’50 voor het eerst gebruikt door de politie om te verwijzen naar de enorme verkeersdrukte in en rond die stad op de dag na Thanksgiving. Iedereen ging die dag inkopen doen.

In Dalfsen is het nog niet zo populair, (dachten we, maar het is toch anders), we meenden dat ze het daar moesten hebben van gewoon boerenverstand. Dus daarom was er vrijdag bij het afhalen een speciale aanbieding: een Black Friday aanbieding: Gewoon een boeren(verstand)schnitzel, met champignons en gebakken uien, spekjes en heerlijk friet voor slechts € 11,50. Ook zaterdag was het niet aan te slepen en gaan ze er ook nog een zondag mee door, want de vraag was groot, gelukkig. Het gaat in een speciaal warmhoud verpakking om mee te nemen.

U kunt zondag bestellen vanaf 13.00 uur en afhalen vanaf 13.30 uur tot 19.00 uur, op een afgesproken tijdstip, bij de Big Snack van Het Boskamp.

Ook andere gerechten zijn gewoon verkrijgbaar. Doe eens gek! Tel. 0529 – 431712

Foto 1
Artikel delen: