Bootcamp Hoonhorst - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Bootcamp Hoonhorst

HOONHORST – Graag willen wij onze bootcamp promoten waar wij voor de maatschappij in Hoonhorst en omgeving willen staan. Het bewegen in de buitenlucht waar we d.m.v. verschillende oefeningen het hele lichaam trainen is voor ons de prioriteit. En belangrijk, voor alle doelgroepen. Interesse, lees het hele stuk!

Corona stopt niet alles, Bootcamp Hoonhorst gaat door!

Bootcamp Hoonhorst bestaat al een tijdje en heeft de laatste tijd niet stil gezeten! Ons doel is om het sporten op een leuke en afwisselende manier aan te bieden. Het animo om buiten te sporten stijgt nog steeds, ook in de winterperiode.

Blijf gezond, blijf fit en kom alleen of samen met je maatje of buurman(vrouw) bij ons bootcampen!
Niet alleen onze locatie is gewijzigd, we hebben meer trainingsmomenten en inmiddels zijn we met 3 bootcamp instructeurs te weten Helen Rienties, Robert de Vries en Claudia Lubberts.

Bootcampveld
We beschikken sinds kort over een geweldige unieke locatie waar we ontzettend veel mogelijkheden hebben om verschillende trainingen aan te bieden. Deze locatie is het veld achter de tennisbaan wat de komende maanden meer en meer ingericht zal worden als bootcamp locatie. Natuurlijk bedenken we elke maand een nieuwe effectieve training voor jullie om de afwisseling en uitdaging erin te houden. Je hoeft dus niet meer je eigen circuit te verzinnen! De instructeurs zullen je begeleiden tijdens de oefeningen en staan altijd open voor vragen.

Bootcamp voor jong en oud, mannen en vrouwen!
Als jij denkt “ik kan dit niet”, dan dagen wij je uit om juist wel te komen en te ervaren wat Bootcamp is! Bootcamp Hoonhorst is er voor alle leeftijden vanaf 12 jaar en ook beginners kunnen prima bij ons trainen. Nieuwsgierig geworden of denk je “ik wil dit wel eens proberen”?

Gratis Try-out maand
De gehele maand DECEMBER 2020 kun je GRATIS op onderstaande Bootcampuren komen proberen! I.v.m. de geldende corona-maatregelen vragen we je van te voren via ons e-mailadres anyfitnesshoonhorst@gmail.com je aan te melden voor de dag (ochtend/avond) dat je wil komen trainen. We gaan les geven op de dagen waar het meest animo voor blijkt te zijn!
Je kunt kiezen uit onderstaande dagen/tijden. Dus laat je horen!
Bootcamplessen:
Woensdag 8:30-09:30u (Helen)
Woensdag 19:30-20:30u (Robert)
Donderdag 19:30-20:30u (Claudia)
Zaterdag 8:30-9:30u (Robert)
Zondag 11-12u (Claudia)

Zien wij je snel?
Sportieve groeten,

Helen Rienties – Robert de Vries – Claudia Lubberts
Bootcamp Hoonhorst is een onderdeel van Anyfitness Hoonhorst

Foto's 2
Bootcamp Hoonhorst - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: