Energie-waardebon van 75 Euro, nog meer duidelijkheid

DALFSEN – De Dorpen van Morgen (een samenwerking van alle duurzame dorpen van Dalfsen) en de gemeente Dalfsen subsidie ontvangen via de Regeling Reductie Energiegebruik (RRE) om inwoners van de gemeente Dalfsen te helpen energie te besparen.

Die subsidie wordt uitgekeerd in de vorm van waardebonnen van 75 euro. Ná de aankoop van een product of dienst -waarmee je energie bespaart of duurzame energie opwekt- kun je met de kassabon online de waardebon verzilveren via www.dorpenvanmorgen.nl/energiespel.

Wanneer moet de aanschaf gedaan zijn?

De actie loopt (met terugwerkende kracht) van 1 januari 2020 en de uiterste inleverdatum van de waardebon is 1 maart 2021! Er is budget voor 5.000 waardebonnen. OP=OP, dus wees er snel bij! Heb je sinds 1 januari 2020 iets aangeschaft en de bon bewaard? Je kunt ook op basis van dat bewijs 75 euro retour ontvangen.

Waar kan ik de bon aan besteden?

Ga naar dorpenvanmorgen.nl voor tips over producten en diensten waar je de waardebon aan kunt besteden.

Dit zijn de spelregels.

Per woonadres (postcode en huisnummer) kan éénmaal een declaratie worden ingeleverd van maximaal € 75,00. Essentieel is dat de meegezonden scan van de bon goed leesbaar is. En dat duidelijk is dat het om energiebesparende zaken gaat.

Zo verzilver je de waardebon

  1. Ga naar de website www.dorpenvanmorgen.nl/energiespel en kies voor de optie ‘Verzilveren waardebon €75 euro’.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in: postcode-huisnummer (zonder spaties), je bankrekeningnummer, naam (zoals op de bankpas staat vermeld) en e-mailadres. Klik daarna weer op ‘Volgende’. Je gegevens worden alleen gebruikt voor deze actie.
  3. Geef aan welk energiebesparend product of welke dienst je declareert. Maak een keuze uit de opties.
  4. Upload de gescande of gefotografeerde bon(nen). Maak een duidelijk leesbare foto/scan van de hele bon/factuur. Datum, omschrijving en bedrag moeten duidelijk leesbaar zijn. Alleen dan kan de declaratie worden goedgekeurd.
  5. Vul het totaalbedrag van het energiebesparende product of de dienst op de bon(en) in.
  6. Vink tenslotte de twee vakjes (‘Naar waarheid ingevuld’ en ‘Ik ga akkoord met het privacybeleid’) aan.
  7. Sluit af door op ‘Versturen’ te klikken.

Je ontvangt daarna een ontvangstbevestiging per e-mail. Wij gaan de gegevens vervolgens controleren en de declaratie verwerken als alles akkoord is. Als er iets niet klopt of er informatie ontbreekt, nemen we contact op per e-mail. Is alles compleet en in orde, dan ontvang je geen bericht en wordt het declaratiebedrag op je rekening gestort.

Hulp nodig?

Vind je het lastig om de declaratie digitaal aan te leveren? De medewerkers van het Infopunt kunnen je helpen bij het verzilveren van de waardebon. Het infopunt is i.v.m. corona tijdelijk alleen telefonisch bereikbaar: 0529 – 793013

Op de hoogte blijven?

Volg Dorpen van Morgen op Facebook, Twitter of Instagram om op de hoogte te blijven van duurzame initiatieven en andere inspirerende verhalen.

Artikel delen: