Coronastress - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Coronastress

DALFSEN – Wist je al dat we bij horse4life alle kinderen begeleiden? Of je nu iets heel groots hebt meegemaakt of iets kleins, of je nu bang bent of boos, gepest wordt of misschien zelf wel pest, verdrietig bent of blij, verlegen of druk, autisme hebt of adhd? En dat we daarbij altijd met paarden werken?

Dat jouw probleem ons nooit te groot is of te klein. Bij de paarden is er geen goed of fout, zij kijken naar wat er is in het hier en nu. Vind je het misschien spannend om dichtbij ze te zijn of ben je heel enthousiast, het paard zal daarop reageren. Dan kijken we samen naar wat we zien bij het paard, lijkt het verdrietig of bang, boos of blij en herken je dat bij jezelf. En wat vindt je zelf prettig als je je zo voelt. Wat zou het paard daarvan vinden als je dat met het paard zou doen. Door dit dan met het paard te doen kun je gelijk kijken of wat je doet het gewenste effect heeft en hoe het paard of een ander op wat je doet reageert.
Bij horse4life hoef je alleen maar je unieke zelf te zijn en is er plaats voor jouw verhaal en emoties. De paarden zijn hierbij een lieve harige vriend waar je alles mee kunt delen. Nu in deze corona tijd waarin zo weinig nog geknuffeld wordt en er zoveel onzekerheid en angst is, zijn de paarden veilig om eens lekker mee te knuffelen en jouw verhaal aan te vertellen.
We werken altijd lekker buiten en kunnen ons daardoor houden aan de corona maatregelen.
Wil je eens vrijblijvend kennismaken? http://www.horse4life.nl

Artikel delen: