Reminder mantelzorgwaardering 2020 - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Reminder mantelzorgwaardering 2020

DALFSEN – De gemeente Dalfsen waardeert enorm dat mantelzorgers zich inzetten voor een ander en wil mantelzorgers daarvoor bedanken.

Wanneer ben je mantelzorger? Wethouder Uitslag: “Mantelzorg is alle onbetaalde hulp en zorg aan iemand die dat nodig heeft en van deze hulp afhankelijk is. Dit gaat verder dan de hulp die normaal gesproken verwacht mag worden van een partner, ouder, kinderen of vrienden. Hulp aan mensen zonder gezondheidsbeperkingen, zoals oppassen op gezonden (klein)kinderen of af en toe boodschappen doen voor de buurvrouw of oma valt niet onder mantelzorg”
De mantelzorgwaardering 2020 kan nog aangevraagd worden tot en met 28 februari. Dit kan alleen digitaal (https://www.dalfsen.nl/form/mantelzorgwaardering-2020/). Heeft u geen internet of lukt het om andere redenen niet om de mantelzorgwaardering 2020 aan te vragen dan kunt u hiervoor terecht bij de Infopunten in de Trefkoele+, De Mozaiek en de Spil. Op dit moment zijn deze in verband met de corona-lockdown nog gesloten. Het mantelzorgteam van Saam Welzijn helpt u met alle genoegen verder bij het aanvragen van de waardering, maar ook voor andere vragen en ondersteuning op gebied van mantelzorg kunt u bij het mantelzorgteam terecht. Of misschien wilt u graag dat even met u meegedacht wordt of wilt u uw verhaal graag delen. Neem gerust contact op:
Voor Lemelerveld: Janny Velthuis (j.velthuis@saamwelzijn.nl of tel. 06-11276383)
Voor Nieuwleusen: Alet Lenderink (a.lenderink@saamwelzijn.nl of tel. 06-19218070)
Voor Dalfsen: Janny of Alet.

Artikel delen: