Update Geldautomaten Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Dienstverlening Geldmaat in Nieuwleusen vanaf maart uitgebreid. Geldmaat is bezig met een overname van de sealbagautomaten en geldautomaten van ABN AMRO, ING en Rabobank. Dit houdt in dat er gefaseerd nieuwe of reeds bestaande sealbag- en geldautomaten onder het label van Geldmaat beschikbaar worden gesteld in onze regio.

Geldmaat besteedt hierbij ook aandacht aan een evenredige spreiding van de automaten, zodat deze voor iedereen bereikbaar zijn en blijven.

Wijziging Nieuwleusen
Vanaf begin maart wordt de dienstverlening in Nieuwleusen uitgebreid. De sealbagautomaat en geldautomaat aan de Burg. Backxlaan 338 in Nieuwleusen worden omgezet naar Geldmaat. Tijdens de migratie zullen deze automaten ongeveer veertien dagen niet beschikbaar zijn. Daarna is het mogelijk om zowel sealbags als losse biljetten te storten én geld op te nemen op deze locatie. In de tussentijd kunnen ondernemers en particulieren voor het opnemen en storten van biljetten en sealbags terecht op een andere locatie. Kijk voor de dichtstbijzijnde locatie en openingstijden op www.locatiewijzer.geldmaat.nl.

Artikel delen: