Behoefte aan goed en fijn personeel

Behoefte aan goed en fijn personeel

DALFSEN – Seizoenswerk komt vooral voor in de horeca, de toeristische sector. De hoeveelheid werk neemt ineens sterk toe en er is dan behoefte aan goed personeel. De horeca die profiteert van het zomerse weer en de toeristen, maar ook de campings. Dan moet het natuurlijk wel wat ander weer gaan worden, maar dat komt wel goed. 

Krachten behouden
Met het einde van het seizoen lijkt ook een einde te komen aan het seizoenswerk. Het werkaanbod gaat op een lager pitje. En toch komt het vaak voor dat je als bedrijf juist die goede krachten kan behouden voor het nieuwe jaar, want goed personeel is van grote waarde voor een bedrijf, óók buiten de piekperiodes.

Diverse groep kandidaten
Het is elke keer een uitdaging om goede seizoenskrachten te vinden, want onze gasten moeten wel in de watten gelegd worden. Soms is het handig dat kandidaten direct beschikbaar zijn, weer anderen willen graag hun examenuitslag afwachten voor ze een (bij) baan zoeken, weer anderen willen graag eerst nog even op vakantie.

Het Boskamp en ook Starnbosch zoeken ook dit jaar weer mensen voor het komend seizoen, want de verwachting is dat het weer een goed seizoen gaan worden, omdat (net als vorig jaar) veel mensen in Nederland op vakantie willen (of moeten)  gaan blijven. Kijkt u even bij vacatures op deze site (onder toppers) om te zien aan wat voor mensen behoefte is voor het komend seizoen, dat over  een paar weken  al gaat beginnen. Dan is de piek er nog niet, dat is pas met de meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren en uiteraard in de zomer, zeker tot en met september en herfstvakantie.

Zorg dat je niet achter het net vist als je mooi en gezellig vakantiewerk wil.

Foto's 4
Behoefte aan goed en fijn personeel
Behoefte aan goed en fijn personeel
Behoefte aan goed en fijn personeel
Artikel delen: