Realisatie Park ’t Holt - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Realisatie Park ’t Holt

OUDLEUSEN – Na een lange tijd van plannen maken, overleg voeren en sparren is het dan zover! In samenwerking met de gemeente Dalfsen en de Provincie Overijssel is het bestemmingsplan voor het bouwen van 6 woningen en 9 recreatiewoningen aan de Vecht definitief.

Met de notities van Kwaliteitsimpuls Groene Omgeving (KGO) als uitgangspunt, zijn Bouwbedrijf van Pijkeren en Buitenhuis-Mendels Beheer aan de slag gegaan. The Citadel Company heeft een Beeldkwaliteitsplan opgesteld voor zowel de bebouwing als de inrichting van het park en BPA Heino is bezig gegaan met het herschrijven van het bestemmingsplan. Uit gespreksrondes met de omwonenden zijn verschillende opmerkingen gekomen. Ook deze zijn verwerkt in het uiteindelijke bestemmingsplan.

De gemeente Dalfsen heeft er alles aan gedaan om dit plan te laten slagen en het gebied aan de Stuw aan te pakken.
Diverse gronden worden door de ontwikkelaar afgestaan aan het waterschap. Het waterschap gaat zich inzetten om van het gebied een aangenaam recreatiegebied te maken.

Momenteel zijn alle optanten druk bezig om hun woonwensen vorm te geven. Vanwege de grote belangstelling is er nog slechts één woning voor permanente bewoning beschikbaar.
Onder deze link de laatste update van park t Holt.

Artikel delen: