Nu ook zwembad Natuurlijk Heidepark open - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Nu ook zwembad Natuurlijk Heidepark open

LEMELERVELD _ Zaterdag (29-5) gaan we ook met het zwembad weer open en daar zijn we heel blij mee. Het was nog even afwachten hoe we de regels voor reserveren moesten gaan hanteren. We zijn ingedeeld bij de buitenzwembaden wat betreft regels rondom COVID-19.

Reserveren/registreren is verplicht maar mag ook bij de entree. In het voorseizoen is het niet nodig om ruim van te voren telefonisch te reserveren. Er mag 1 persoon per 10m2 aanwezig zijn, wat betekend dat we meer dan 800 bezoekers kunnen ontvangen bij het zwembad. Wanneer van te voren reserveren noodzakelijk wordt vanwege drukte zullen we via de diverse kanalen laten weten hoe we dit gaan aanpakken.

Aanvullende regels:

  • Basis regels vanuit het RIVM gelden hier natuurlijk ook.
  • Groepen van maximaal 2 bezoekers zijn toegestaan. Kinderen tot en met 12 jaar en personen die op hetzelfde adres wonen tellen niet mee.
  • Registratie is verplicht, ook voor kinderen die alleen komen.
  • Kleedruimtes en toilet mogen gebruikt worden.
  • Douches zijn nog gesloten (koude buitendouche is wel beschikbaar).
  • Uitgebreidere informatie en aanvullende links vind je op onze website.

We hebben natuurlijk ook weer seizoenkaarten. De seizoenkaarten kunnen je bestellen als individu of gezin. De aanbieding die we altijd aan het begin van het seizoen hebben waarbij de seizoenkaarten aanzienlijk goedkoper zijn loopt nu door tot 14 juni. Bestellen kan via onze site www.natuurlijkheidepark.nl/abonnement

Verder zijn ons klimbos en de kabouterspeeltuin met kabouterpad ook al geopend. Ga voor informatie en reserveren van klimbos en kabouterpad naar de website.

Wie weet zien we je binnenkort.
Hartelijke groeten Natuurlijk Heidepark!!

Artikel delen: