Jubileumweken bij Dorcas - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Jubileumweken bij Dorcas

DALFSEN –  Dorcas Winkel Dalfsen organiseert feestelijke jubileumweken. Hulp- en ontwikkelingsorganisatie bestaat 40 jaar. Van 7 tot en met 19 juni staat de Dorcas-winkel in het teken van het 40-jarig bestaan van Dorcas. Er zijn diverse activiteiten en leuke kortingsacties.

In de winkel zijn feestelijke activiteiten. Mensen die in deze weken hun spullen komen brengen, ontvangen een kortingsbon voor een volgende aankoop, zolang de voorraad strekt. Er zijn diverse kortingsacties zoals  50 % op alle elektra artikelen, 50% op alle huishoudelijk aardewerk en 50 % korting op schoenen.

Voor de allerkleinsten is er een leuke puzzeltocht: vind jij de foto van de oma (Granny) die Dorcas ondersteunt in de winkel? Je krijgt een leuke prijs.

Dorcas-winkel Dalfsen is gevestigd aan de Wilhelminastraat 60. Dorcas is een christelijke hulp- en ontwikkelingsorganisatie en werkt in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De organisatie bestaat 40 jaar en richt zich op blijvende verandering in het leven van mensen in nood. In heel Nederland heeft de organisatie 41 Dorcas winkels die worden gerund door duizenden vrijwilligers.

Artikel delen: