Extra geslaagd-actie voor jongeren gemeente Dalfsen op 16 juni

Extra geslaagd-actie voor jongeren gemeente Dalfsen op 16 juni

DALFSEN – Naast de geslaagd-actie op 10 juni, organiseren gemeente Dalfsen, JONG!Dalfsen en Saam Welzijn een extra geslaagd-actie op woensdag 16 juni. Leerlingen die op deze dag uitslag krijgen, maken ook kans verrast te worden met de geslaagdenkaravaan.

Ouders, verzorgers, opa’s en oma’s, vrienden en anderen kunnen een of meerdere jongeren aanmelden die examens hebben gemaakt de afgelopen weken. Op donderdag 10 juni en woensdag 16 juni gaat het geslaagd-team de gemeente Dalfsen door. Als dan de vlag (of andere versiering) uithangt en de jongere is aangemeld, dan heeft de geslaagde kans dat het geslaagd-team bij hem of haar in de straat staat. Uit de aanmeldingen worden geslaagden willekeurig getrokken. Het team gaat tussen het einde van de middag en begin van de avond de kernen door.

Aanmelden
Het is tot en met dinsdag 15 juni mogelijk een examenkandidaat aan te melden. Dit kan door een mail te sturen naar gemeente@dalfsen.nl of door een persoonlijk Facebookbericht te sturen via de Facebookpagina/Instagram van gemeente Dalfsen. In de aanmelding behoort de naam van de jongere/jongeren en het adres (straat, huisnummer en woonplaats) van de geslaagde te staan. De gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de geslaagd-actie en worden na afloop verwijderd.

Helaas is het niet mogelijk naast deze twee data nog extra dagen langs geslaagden te gaan. Vanwege corona verschillen de data van de examenuitslag per school, niveau en tijdsvak. Het kan dus zijn dat de jongeren die u kent op een ander moment de uitslag krijgt en hierdoor niet aangemeld kan worden. Excuses!

Artikel delen: