Excursie bij het Rozendael - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Op 22 juni a.s. is er een avondexcursie bij landgoed Het Rozendael. Voor deze excursie stelt de familie van Ittersum de tuinen exclusief open. Onder leiding van Agnes Neimeijer gaat de wandeling langs paden en lanen naar de boomgaard met vijver en de kruiden- en groentetuin. Hier is na het koude voorjaar de groei goed op gang gekomen en kan in de druivenkas de eeuwenoude druivenrank bewonderd worden.

In de prachtige siertuin met border, ontworpen door de bekende tuinarchitect Piet Oudolf voeren de  tinten roze, lila en paars de boventoon.

In één van de weilanden lopen meestal drie ezels. Ook zijn er lakenvelders en is er een kikkerpoel gegraven. Tijdens de excursie hoort u van alles over de cultuur en de natuur van het landgoed.

De eerstvolgende excursie is op 22 juni.

Start om 19.00 uur. Verzamelen bij de ingang van Het Rozendael, Rozendaelseweg 3, 8141NC Heino. De kosten zijn 3 euro per persoon.

In verband met corona maatregelen(maximum aantal) is opgave verplicht via tel 0572-391955/0630849512 of  email jenh.nijmeijer@gmail.com

Artikel delen: