Kaas en expositie - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Kaas en expositie

DALMSHOLTE – Heileuvers Schilderijenhuis zet de deuren ver open en luidt de zomer in met een mooie florale expositie van de Brabantse Marij Verheugen. De van origine docente bloemsierkunst aan AOC Helicon volgde de opleiding tot interieur styling bij Academie Artenis in A’dam en de studie kreeg een vervolg aan de Academie voor Beeldende kunsten in Mol (België) waar zij in 2020 haar diploma behaalde.

Haar werk mag met verve uniek genoemd worden en zet de kijker aan tot zelf doen. Dat kan want Marij geeft ook cursussen.

Op originele speelse wijze creëert Marij verstilde natuurlijke objecten van diverse materialen; veelal zijn textiel, wol, plantaardige vezels en papier de basis. Elk kunstwerk is in zijn uniciteit een lust voor het oog, kleur en vorm sluiten naadloos bij elkaar aan en aan elk object zit een verhaal vast. Bijzonder zijn de plantaardige drukken op doek.

Kortom fiets een eindje om, combineer een mooie fietstocht door het Vechtdal met een bezoekje aan de uitnodigende expositie in Heileuvers Schilderijenhuis/ Boerderijwinkel

De kunstenaar is zaterdag 10 juli aanwezig om over haar werk te vertellen en te demonstreren. Toegang is gratis , zonder aanmelding kan men vanaf 11.00 terecht. Welkom!

De Expositie is geopend van maandag tm zaterdag dagelijks van 9.00 tot 17.00u, zondag gesloten.

Voor meer informatie www.MarijMaakt.nl www.heileuver.nl.

Artikel delen: