Infopunt alleen telefonisch bereikbaar van 26 juli tot 23 augustus - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Infopunt alleen telefonisch bereikbaar van 26 juli tot 23 augustus

DALFSEN – Het Infopunt is in de periode van 26 juli tot 23 augustus dicht. Wel is het Infopunt telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur. Het telefoonnummer is 0529 793013. In de Trefkoele+ in Dalfsen is het Infopunt ook op 21 juli in de avond dicht.

Het Infopunt voor als je het even niet weet
Het Infopunt is er om mensen te helpen met allerlei vragen. Over zorg en welzijn, maar ook over allerlei activiteiten die er in het Kulturhus te doen zijn. Je gaat naar het Infopunt als je niet precies weet waar je met je vraag heen kunt, of omdat je een hulpvraag hebt en denkt dat deze niet zwaar genoeg is om direct naar een zorgorganisatie te stappen. Ook kan het zijn dat je eerst wilt kijken of er geen andere oplossingen zijn. Of heb je gewoon een hele praktische vraag? Ook dan is het Infopunt de plek waar je terecht kunt.

In de gemeente Dalfsen wordt het Informatiepunt digitale overheid ondergebracht bij het Infopunt. Het verstrekken van informatie over de (digitale) overheid past goed bij de opzet en aard van het Infopunt. Inwoners worden verder geholpen met vragen over bijvoorbeeld huurtoeslag, AOW, werk, uitkering, belasting of PGB. Medewerkers van het Infopunt helpen hen ter plekke op weg of verwijzen door naar lokale partners als het gaat om persoonsgebonden informatie.

Het Infopunt vind je in het Kulturhus in Dalfsen, Lemelerveld, Nieuwleusen en Oudleusen en in het Anjerpunt in Hoonhorst.

Artikel delen: