Nieuwe zanggroep ‘INSPIRATION’ - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Nieuwe zanggroep ‘INSPIRATION’

DALFSEN – De nieuwe zanggroep ‘INSPIRATION’ wil voor de R.K. Kerk te Dalfsen de muzikale invulling gaan verzorgen. Wij zijn op zoek naar ambitieuze zangers en zangeressen die zingen met passie. Op projectbasis (4 repetities en 1 viering) wordt met een groepje zangers, meerstemmige muziek uitgevoerd. Laat je liefde voor muziek horen en inspireer anderen. Hierdoor krijgt muziek nog meer betekenis!

 

Het repertoire zal worden samengesteld uit meerstemmige muziekstukken van klassiek (bv Bach) tot modern (bv Andrew Loyd Webber), mooie acclamaties uit Taizé mogen natuurlijk niet ontbreken. We willen diverse genres gaan uitvoeren. Naast Nederlandstalige stukken zullen ook Engelstalige, Franse, Spaanse en Duitse teksten in het repertoire worden opgenomen. De eigen inbreng van mooie passende muziekstukken is mogelijk, we gaan hier zeker aandacht aan besteden.

We gaan op projectbasis aan de slag. Je kunt deelnemen aan 1 projectviering of meerdere. Voor de eerste repetitie ontvang je digitaal de bladmuziek en oefenbestandjes. In 4 repetities wordt de ingestudeerde muziek samengevoegd tot één geheel. Om in 4 repetities meerstemmige muziek te kunnen uitvoeren is het noodzakelijk dat thuis de eigen melodie wordt geoefend. Daarom is het belangrijk om thuis serieus aan de slag te gaan.
Deze manier van zingen biedt veel vrijheid; zingen als je er zelf zin hebt, zonder langdurige verplichting.

Zoek je een muzikale uitdaging en durf je het aan? Wil je anderen inspireren met boeiende muziek? Meld je aan voor INSPIRATION. Dit wordt de naam van onze zanggroep. Dit kan per e-mail info@magmamuziek.nl of mij na de dienst persoonlijk benaderen.
Wil je liever eerst een keer komen zingen of kijken dan kun je ook contact met mij opnemen.

Dirigent:                     Magdalena Maria Jarczyk

Begeleider:                 Herman Wolbers

Repetitietijd:               In nader overleg te bepalen

Kosten:                        Contributie bedraagt € 10,= per project

 

Graag tot ziens op de eerste repetitie.

Artikel delen: