Kom tot RUST op de Vennenberg: nieuwe rustpunt - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Kom tot RUST op de Vennenberg: nieuwe rustpunt

VENNENBERG – Even op adem komen op de Vennenberg. Na een heerlijke fietstocht neerstrijken op onze picknickbanken genietend van de veld- en wildbloemen, uitzicht op het zweefvliegveld, de Lemelerberg, zittend aan het water of een bezoek brengen aan onze dierenbegraafplaats waar inmiddels ruim 3500 huisdieren hun laatste rustplaats hebben gevonden, vindt u een oase van rust.

Het idee voor het starten van een rustpunt kwam, omdat er altijd al veel fietsers gebruik maken van onze picknickbanken in het weiland vooraan de weg. Een enkeling brengt een bezoek aan onze dierenbegraafplaats en is verbaasd om te zien hoe verzorgd het op de dierenbegraafplaats is en met hoeveel zorg de graven zijn ingericht.

Ook onze klanten komen vaak terug voor een bezoek aan hun overleden huisdier. Vaak genoeg hebben we de vraag gekregen, dat het fijn zou zijn om een kop koffie te kunnen nuttigen of het brengen van een toiletbezoek.

Reden genoeg om u te laten genieten van RUST. de Vennenberg. Ons rustpunt is 7 dagen per week geopend. U vindt ons aan fietsknooppuntenroute 93-94. Voor een ijsje, een kop koffie, thee, cup a soup, koud flesje water, een toiletbezoek of een bezoek aan onze dierenbegraafplaats begroeten wij u graag ! Voor een lunch hier in de buurt verwijzen we u graag door naar het Sterrebos. Prima op fietsafstand te doen, dat ligt midden in de bossen.

Voor meer rustpunten door heel Nederland kijkt u op de website: www.rustpunt.nu

Dierenbegraafplaats Vennenberg biedt een unieke plek voor een waardig afscheid van uw gestorven huisdier. Meer informatie vindt u op onze website: www.vennenberg.nl

Foto's 3
Kom tot RUST op de Vennenberg: nieuwe rustpunt - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Kom tot RUST op de Vennenberg: nieuwe rustpunt - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: