Lifestyle, kunst en muziek op brocante fair Heino - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Lifestyle, kunst en muziek op brocante fair Heino

HEINO – Lifestyle, kunst en muziek op brocante fair Heino: “Voor elk wat wils, dat staat vast”  “Woonaccessoires, brocante, schilderijen, kleding. Ga maar door. Van alles wat, maar wel allemaal stijlvol en betaalbaar.” Organisatrice Joke Beumer van ’t Penninckhofje probeert de fair die in het eerste weekend van september in het buitengebied van Heino wordt gehouden samen te vatten. “Er is voor elk wat wils, dat weet ik zeker.”

Het was een gok vorig jaar, geeft Beumer toe. Maar de eerste editie van de brocante fair, nota bene in coronatijd, werd een groot succes. “Enkele honderden bezoekers, louter positieve reacties en vooral veel vragen of het komend jaar weer kon. Dat geeft energie.”

Door de vraag is de fair uitgebreid, vertelt Beumer. “We doen dit jaar drie dagen in plaats van twee. Bovendien hebben we meer standhouders en ook live-muziek. Het wordt echt gezellig. En opnieuw komen er vooral lokale leveranciers, daar mikken we echt op.”

“Op de fair worden naast woonaccessoires, antiek, keramiek, brocante en kunst ook thee uit Frankrijk, bloemsierkunst en tuinplanten verkocht” vertelt Beumer. “We hebben zelfs een hoedenmaker weten te strikken. Daarnaast worden er handgemaakte producten uit Thailand verkocht.”

“Op de fair hebben we ook een houtbewerker, wordt kleding verkocht en staat een kraam met bijzondere kaarten. Verder hebben we op vrijdag en zaterdag live muziek van countryzangers Gerrit Biesterbos en Ronnie Snippe.”

De fair wordt gehouden aan de Lageweg 3 in het buitengebied van Heino op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 september van 10:00 uur tot 17:00 uur. Er wordt wel entree geheven. Parkeren is gratis. Er wordt rekening gehouden met de (dan) geldende coronamaatregelen.

Voor meer informatie, kijk op www.penninck-hofje.nl.

Foto's 2
Lifestyle, kunst en muziek op brocante fair Heino - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: