Flessentuin maken in Dorpshuus Heino en meer

HEINO – 17 sept  vrijdag avond  workshop:  flessentuin maken in Dorpshuus Heino, opgeven voor  4 sept  Je maakt deze avond je eigen eco-systeem in een mooi glazen fles. Een echt pronkstuk

Je ziet ze overal, deze blikvanger voor in je interieur en dat is niet voor niets. Want, wanneer je dit minituintje in een fles eenmaal hebt gemaakt en er thuis een goede plek voor gevonden hebt, heb je er nog maar weinig werk aan.

Dit mini-ecosysteem voorziet zichzelf en je hoeft dus geen groene vingers te hebben om aan deze workshop mee te kunnen doen.

Wel een klein beetje geduld… want alles gaat door de hals van de fles naar binnen. Hoe dan?

Tijdens deze workshop leer je hoe de planten in de fles gaan en wat er voor nodig is om je fles mooi te houden. Naast een gezellige avond in een ontspannen sfeer, ga je dus naar huis met een eigengemaakte flessentuin!

Er zitten wel kosten aan verbonden.

Dorpshuus Heino

info@dorpshuusheino.nl 0572-700212

 

21 sept  Workshop: Mozaïek, twee theelichtjes maken  :

U maakt een set van 2 waxinelichtjes van mozaïek.

Dit is inclusief 2 waxinelichtjes, mozaïeksteentjes, glasdruppels 8 st., lijm, voegmiddel en een voegbeschrijving.

In de workshop wordt er een voeginstructie gegeven voor thuis. Het voegen kan pas gebeuren nadat de lijm 24 uur heeft gedroogd.

Mozaïeken is een heerlijke ontspannen bezigheid. Je hoeft niet perse kunstzinnig aangelegd of creatief te zijn om toch aan het eind van de workshop met iets moois naar huis te gaan.

 

Dorpshuus Heino

info@dorpshuusheino.nl 0572-700212

Artikel delen: