Wandelnieuws - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Wandelnieuws

DALFSEN – LEMELE – Veel evenementen gaan toch weer niet door dit jaar. Maar wandelen kan altijd. Ook tijdens het corona tijdperk heeft Wandelver. Greenshoes mondjesmaat en in aangepaste vorm wandelingen voor kleine groepen weten te organiseren.  Een aanpassing is ook dat er niet 1 maar meestal 2 wandelingen per weekend georganiseerd worden.

 

Dezelfde wandeling op een zaterdag en een keer op een zondag. Zodat er meer deelnemers konden genieten van die mooie wandelingen. Nu we weer met wat groetere groepen mogen lopen, blijven we voorlopig proberen 2 wandelingen in een weekend te doen. Dat betekent dat er meer plaats is. Ook voor niet leden is er nu nog volop plaats. Kijk eens op de wandelagenda van www.greenshoes.nl en kijk eens of er wat voor je bij zit.

 

Ook het wandelevenement vanuit De Imminkhoeve gaat dit jaar weer georganiseerd worden.  Hierbij de flyer met veel informatie. Of kijk op de site en geef je op. Opgave is verplicht en er is maar beperkt plaats in tijdvakken van een half uur.

Artikel delen: