De Overijsselse Vrijwilligersprijs 2021! - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

De Overijsselse Vrijwilligersprijs 2021!

DALFSEN – Vandaag is de laatste dag om iemand aan te melden voor de Overijsselse Vrijwilligersprijs 2021! Om vrijwilligers te waarderen voor hun onmisbare inzet, zet het Vrijwilligerspunt Dalfsen in samenwerking met de provincie Overijssel en Stimuland meerdere vrijwilligers in het zonnetje.

Iedere inwoner van de gemeente Dalfsen kan vandaag nog een vrijwilliger, een groep vrijwilligers of een vrijwilligersorganisatie aanmelden voor deze prijs. Dat kan die ene vrijwilliger zijn die zich al jaren onmisbaar maakt. Of een groep vrijwilligers die voor de buurt het verschil heeft gemaakt. U meldt iemand aan waarvan ú vindt dat die een prijs verdient. De keuze is aan u. In een korte motivatie geeft u aan waarom juist hij/zij deze prijs moet winnen.

Een onafhankelijke jury kiest uit alle aanmeldingen drie winnaars. De winnaars krijgen tussen 15 november en 7 december bezoek van een provinciaal statenlid, die de prijs komt overhandigen. Natuurlijk laten we dit niet ongemerkt voorbij gaan. De pers wordt uitgenodigd om hier verslag van te doen.

Vul het aanmeldformulier op de website van het Vrijwilligerspunt Dalfsen in en laat ons weten wie dit jaar de Overijsselse Vrijwilligersprijs moet krijgen.

Video 1
Video:
Foto's 2
De Overijsselse Vrijwilligersprijs 2021! - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: