Tijd voor iets nieuws!

Tijd voor iets nieuws!

‘In deze onzekere tijd, waarin mensen minder zichtbaar zijn, is het juist een heel goed idee om dit nieuwe programma te starten’, aldus Debby Kisjes, programmamaker en cameravrouw voor haar bedrijf JadeFilm, die in dit programma ook de gasten interviewt. ‘Hoe gaat het nou met Jou?, gaat over mensen die prominent in beeld zijn geweest in de gemeente Dalfsen.

Door pensioen, ziekte maar zeker ook door verhuizing zijn deze persoonlijkheden grotendeels uit het straatbeeld verdwenen. Wat doen ze nu? Wat deden ze vroeger? Hoe gaat het met ze? Simpele vragen van mens tot mens, die ook antwoorden laten zien, die je niet zo maar verwacht. Het is een leuk programma, recht op de persoon af en dit geeft mooie verhalen, maar vooral ook bijzondere ontmoetingen.

De eerste reeks bestaat uit 8 afleveringen, te beginnen op 17 september, vrijdagmiddag 16:00 uur met een bekende Dalfser dame in de hoofdrol.

Wie dat is, zien jullie vrijdag. Daarna komt er iedere vrijdagmiddag, een nieuw gezicht bij. Daarna gaan we kijken of deze try-out geslaagd is, met andere woorden of de mensen dit een leuk programma vinden. Zo ja, dan gaan we door natuurlijk’, zegt Debby vol overtuiging. ‘Op de startpagina van Dalfsennet, zie je een mooi hart, met daarin de titel – Hoe gaat het nou met Jou? Klik daarop en alles wijst zich dan vanzelf. Op deze pagina kan je alle afleveringen bekijken. Een mooie exclusieve samenwerking met Dalfsennet.’

Heel leuk nog om te melden is, dat Debby – met dit concept – ook gevraagd is voor de gemeente Staphorst en een gemeente in Friesland. Allemaal nieuwe gezichten, met ieder een eigen bijzonder verhaal. ‘Zo zie je maar: dit concept – van mens tot mens -, wordt breed gedragen en is overal toepasbaar, blijkt nu dus. Prachtig en heel dankbaar om dit te maken!’, zegt Debby zichtbaar trots.

Eerste uitzending 17 september 2021 vanaf 16:00 uur, alleen te zien bij Dalfsennet.nl

Johan Bokma

Foto's 2
Tijd voor iets nieuws!
Lees meer artikelen over:
Artikel delen: