Toer de Boer fietstocht 25 september - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Toer de Boer fietstocht 25 september

ANKUM – Plaatselijk Belang Ankum heeft samen met LTO Vechtdal een fietstocht georganiseerd in Dalfsen. Op 25 september stellen 4 bedrijven en de molen Fakkert hun deuren van 10.00 -16.00 uur open voor belangstellenden.

Familie Kooiker aan de Marshoekersteeg 7 heeft een melkveehouderijbedrijf. Ze verkopen ook vleespakketten van het zuiver Black Angus ras.
Familie Visscher van Erve Wiecherdinck aan de Voetsteeg 8, runt een bed&breakfast en fokt met het Franse rundveeras Blonde d’Aquitaine.
Van Lenthe Dalfsen, Koelmanstraat 73, heeft de deuren ook open voor publiek. Het bedrijf verzet werk in grond-, weg- en waterbouw.
De molen Fakkert, Kerkstraat 3 in Hoonhorst, is op de route te bezichtigen.
Familie Dijk, van Buitenplaats Vechterweerd, Koepelallee 13, is een zorgboerderij. Daarnaast verkopen zij allerlei producten en kunnen zij catering verzorgen voor groepen. De locatie is ook (deels) te huur voor activiteiten.
Voor de kinderen is op de route een springkussen en kan er worden geschminkt. Op twee bedrijven wordt u koffie, thee en limonade aangeboden. Op de bedrijven zijn letters verstopt die samen een gezegde vormen.
Van 10.00-12.00 uur kunt u starten op elk bedrijf. De inschrijfkosten zijn € 5,00 per persoon en kinderen onder de 12 jaar zijn gratis.

Artikel delen: