Open dag fit20 Dalfsen - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Open dag fit20 Dalfsen

Zaterdag 18 september a.s. heeft fit20 Dalfsen een open dag. Wil je graag ontdekken hoe het mogelijk is om in slechts 1 training van 20 minuten per week fit, gezond en sterk te worden? Stap dan tussen 10:00 en 15:00 uur bij ons binnen!

fit20 is een formule voor persoonlijke training. Onze leden komen elke week 1x 20 minuten trainen. Deze training is hoog intensief, daardoor is het mogelijk om zeer korte tijd veel resultaat te behalen. De persoonlijke trainer is hierbij cruciaal en waarborgt de resultaten en functioneert als positieve stok achter de deur. Hierdoor is de wekelijkse training voor iedereen haalbaar. Daarbij helpt het dat vanwege de koele ruimte leden niet gaan zweten en douchen naderhand niet nodig is.

fit20 is voor iedereen die uitgegroeid is, dus vanaf een jaar of 16 ben je welkom. Onze leden zijn vaak sporters die aanvulling willen, bijvoorbeeld mensen die hardlopen maar ook nog kracht en de rest van hun lichaam willen trainen. Andere mensen die bij ons komen zijn niet zo sport-minded maar willen wel graag hun gezondheid onderhouden.

Kortom, wat je doel ook is, grote kans dat we wat voor je kunnen betekenen en we nodigen je dus van harte uit dat tijdens onze open dag te komen uitvinden.

Foto's 2
Open dag fit20 Dalfsen - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: