Steunpunt Formulieren Dalfsen is weer geopend

DALFSEN – Steunpunt Formulieren Dalfsen is weer geopend! Hulp nodig bij het invullen van formulieren? Kom op dinsdagmorgen tussen 9.00 en 12.00 uur naar Steunpunt Formulieren in De Trefkoele+ ( Ruigedoornstraat 108) in Dalfsen Vrijwilligers helpen met het lezen van de post en het invullen van formulieren.

Hebt u dat nu ook? U ontvangt een brief en begrijpt niet helemaal waar het over gaat. U moet dingen uitzoeken per computer, maar u hebt helemaal geen computer. Of u hebt wel een computer, maar u zou wel wat hulp kunnen gebruiken.

Kom dan naar het Steunpunt Formulieren in de Trefkoele+ in Dalfsen. Elke dinsdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur zitten twee vrijwilligers klaar in de Bukkumzaal om u te ondersteunen bij deze zaken.
Werkwijze

Hulp nodig?
Iedereen die hulp nodig heeft is welkom. Denkt u wel aan het meenemen van aanvullende informatie om het formulier goed in te kunnen vullen. Zoals DIGID, paspoort of ID, of inkomensgegevens.

Vrijwilligers lezen samen met u de brief en helpen met de dingen die gedaan moeten worden. Of zij vullen samen met u op de computer het formulier in. Wat u zelf kunt, doet u zelf. En waar hulp nodig is, helpt de vrijwilliger. De vrijwilligers zullen ook informatie geven hoe u dit de volgende keer zelf kunt aanpakken. Lukt het niet in een keer, dan wordt een vervolgafspraak gemaakt.

Artikel delen: