Aankondiging kijk- en doedag ’t Olde Manegepeerd - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Aankondiging kijk- en doedag ’t Olde Manegepeerd

DALMSHOLTE – De diepte in bij ’t Olde Manegepeerd! Zondag 26 september aanstaande is het weer zover; kijk- en doedag op de nieuwe locatie van `t Olde Manegepeerd aan de Lovenseweg 3 in Dalmsholte.

 

 

Tijd: 10.00 uur tot 16.00 uur Locatie: Lovenseweg 3, Dalmsholte (tussen Ommen en Lemelerveld)

 

De koffie/thee en limonade met iets lekkers staan de hele dag klaar. Vanaf 11 uur kunt u ook bij ons terecht voor een warme hap. Ook vind u hier weer een rommelmarktje (kleedjes markt).

 

Na het succes bij de heropening organiseren we ook nu weer op 3 momenten onze paardensafari, namelijk om 10.30, 13.00 en 14.30;  Sluit aan bij onze vrijwilliger en ga mee op safari op onze 6 hectare waar 26 van onze 35 paarden heerlijk vrij rondlopen. Onze vrijwilliger vertelt u alles over onze hoogbejaarde paarden en hun natuurlijk gedrag en wie weet komt er eentje dichtbij genoeg om te knuffelen!

 

Ook hebben we deze keer voor een vrije bijdrage een spiritueel  coach die met jullie de wei ingaat voor een goed gesprek, coaching bij levensvragen of mindfull/meditatief wandelen. Paarden staan erom bekend dat ze fantastisch kunnen spiegelen, dus we nodigen je uit meer te leren over jezelf tussen of samen met onze paarden onder begeleiding van Janneke Bulens, spiritueel coach uit Haarlem. Voor vragen of aanmelden stuur ons een berichtje via info@manegepeerd.nl of via onze facebookmessenger ovv coaching, zo ben je verzekerd van een plekje!

 

We hopen jullie allen te zien de 26e!

Artikel delen: