Freek Prins overleden - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Freek Prins overleden

DALFSEN – Overlijden Freek Prins. Op woensdag 6 oktober is onze plaatsgenoot Frederik (Freek) Prins overleden. Een geboren en getogen Dalfsenaar, die zijn werkzame leven in meer dan twintig landen in Azië, Afrika en Amerika actief is geweest als ontwikkelingswerker.

 

Hij is 70 jaar geworden. Freek heeft tussen 24 oktober 2015 en 12 januari 2021 in totaal 33 berichten gepubliceerd op DalfsenNet. In Dalfsen waren veel mensen geïnteresseerd in zijn artikelen, die soms wel wat breed van stof waren. ( Hij was een dankbare en trouwe inzender. Red.)  De uitvaart van Freek zal in besloten kring plaatsvinden.

 

Hier een stukje uit zijn laatste inzending van afgelopen januari:

Voorlopig afscheid:

Sinds een paar maand ben ik dus weer terug in Dalfsen. Het was me een waar genoegen jullie zo af en toe iets te vertellen over wat er gebeurde in Uganda, en hoe ik als boerenzoon uit Dalfsen soms met verbazing, soms met verwondering maar altijd met interesse  rondkeek. En opschreef wat ik beleefde. Ik heb vooral genoten van de reacties die ik kreeg, soms ook uit onverwachte hoek; mede (o.a.) van oud klas- en schoolgenoten van de A. Baron van Dedem school in de buurtschap Emmen. Daar heb ik lang geleden leren lezen en: schrijven!

Foto's 2
Freek Prins overleden - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: