Dorpsquiz Hoonhorst! - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Dorpsquiz Hoonhorst!

HOONHORST – Laatste kans om jouw team aan te melden voor de Dorpsquiz Hoonhorst! Over ongeveer een maand is het dan zover! Op zondagmiddag 14 november 2021 zal de eerste Dorpsquiz Hoonhorst plaatsvinden.

De inschrijving is geopend
Heb je je nog niet ingeschreven? Stel dan een team samen van minimaal 8 en maximaal 15 personen met je buren, vrienden of familie. Zorg hierbij voor een goede mix van jong en oud, slimmeriken en sportievelingen en meld je voor 17 oktober 2021 14.00 uur aan via het inschrijfformulier op www.dorpsquizhoonhorst.com.

Bereid je voor!
Meedoen aan de Dorpsquiz Hoonhorst in november betekent scherp zijn vanaf vandaag! Houd de kranten en socials in de gaten. Haal de dikke Van Dale van zolder en bewaar alle kranten. Verdiep je in de Hoonhorster historie en check de actualiteiten.

Hoe het werkt
De captain van jouw team haalt op een nog te bepalen tijdstip en locatie in Hoonhorst het quizboek op. Hierin staan vragen en opdrachten uit verschillende categorieën, met veelal een Hoonhorster insteek. Je speelt de quiz op een zelf te bepalen locatie, bijvoorbeeld bij één van jullie thuis, in de (sport)kantine of in het café. Het enige vereiste is dat het in Hoonhorst is. Je mag gebruik maken van alle bronnen die je voorhanden hebt en af en toe zal het nodig zijn om het dorp in te gaan.

Voor vragen en meer informatie houdt de website www.dorpsquizhoonhorst.com in de gaten.

Foto's 3
Dorpsquiz Hoonhorst! - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Dorpsquiz Hoonhorst! - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: