Heel Lemelerveld bakt voor Unicef - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Heel Lemelerveld bakt voor Unicef

LEMELERVELD – Heel Lemelerveld bakt voor Unicef! 40 jaar Unicef Lemeleveld / Lemele We gaan vieren dat de inwoners van Lemelerveld/Lemele ons (de vrijwilligers van Unicef) al 40 jaar helpen om kinderen wereldwijd betere kansen op een gezond en veilig leven te geven. Vier gerust met ons mee.
Feest, daar hoort taart bij, dus hebben we jong en oud in Lemelerveld en lemele al gevraagd om een taart , cake of cup cakes te bakken en deze op zaterdag 23 oktober tegen 10.00 uur op het kroonplein te brengen(voor 1 dag omgetoverd tot Unicefplein). Daarvoor krijgt iedere bakker een unieke Unichef koksmuts. Iedereen is dan welkom tussen 10.00 en 14.00 uur om deze taarten te komen kopen. Eet je taart gezellig op het plein met koffie of neem het mee en deel met buren, vrienden, familie. Verras bewoners van het Anker , Brugstede of waar ook met een lekkernij. Woont u niet in Lemelerveld of Lemele, maar vind u het ook leuk een taart te bakken voor Unicef , dan bent u natuurlijk van harte welkom om mee te doen of kom taart kopen en geniet mee met ons. Op het plein is ook een groot kinderrechtenspel en zijn er virtual reality brillen om te kijken naar het werk van Unicef. Laten we er 23 oktober samen een groot feest voor Unicef van maken.
Meld je aan voor het bakken van een taart op uniceflemelerveld@hotmail.com (of bel 06-25224012)

Het 40 jarige Unicef team
Diana Brok, Diny Laarman, Janske Grootemarsink en Klazien Broeks

Een ingezonden foto uit de krant de beginjaren deze is uit 1986  met wethouders E.J. Dijk Gemeente Dalfsen en J. de Vos Gemeente Ommen. (Lemelerveld viel toen nog onder 4 gemeentes) . Ze kochten de eerste kaarten van de kerstcollectie van dat jaar bij Diny Laarman en Riek Velthuis.

Van links naar rechts Jan de Vos, Diny Laarman, Riek Velthuis, EvertJan Dijk.

Artikel delen: