Burgeon geeft grote show weg in Kulturhus de Spil - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Burgeon geeft grote show weg in Kulturhus de Spil

NIEUWLEUSEN – Zondagmiddag 24 oktober speelt de band Burgeon live Kulturhus de Spil Nieuwleusen. Het optreden staat gepland van 14:00 – 16:00 uur, met tussentijds een moment van pauze & gezelligheid.

 

De band Burgeon bestaat uit zes eigenwijze muzikanten die hun liefde voor akoestische muziek energiek combineren met een gedurfde zoektocht naar het leven. Met een akoestische sound, oprechte teksten en meeslepende melodieën willen wij de luisteraar meenemen in onze wereld. Daarom worden alle nummers samen geschreven en laten we ons inspireren door zowel de verwondering van het leven als de vragen die dit met zich mee kan brengen.

 

Door de akoestische muziekstijl met tinten van country en folk in combinatie met een grote variatie aan instrumenten wordt een karakteristieke sound gevormd, door henzelf ook wel ‘wooden sound’ genoemd. Net zoals hout, dat nooit stopt met vormen, is geen enkel nummer ooit écht helemaal uitgegroeid. We laten ons altijd weer opnieuw inspireren. Hierdoor is ieder optreden uniek!

Meer info ook over de kosten De Spil.

 

Artikel delen: