Huldiging vrijwilligers H. Hartkerk - Foto: Hans Heerink
Foto: Hans Heerink

Huldiging vrijwilligers H. Hartkerk

LEMELERVELD – Het kon en mocht weer! Wat door corona twee keer mis was gegaan is zaterdag 9 oktober als geloofsgemeenschap ingehaald. De huldiging van vrijwilligers die zich al heel lang belangeloos inzetten voor het geluk en welzijn van mensen vanuit de H. Hartkerk in Lemelerveld.

Na afloop van de viering werden in de kerk 9 jubilarissen in het zonnetje gezet. Mies Boerkamp, Diny en Herman Boxebeld, Hans Gerritzen en Ben Mars, ieder 25 jaar aktief in en rondom de kerk. Annie kelder, Jaap Warnar en Jo Mulder 40 jaar en André van der Vegte spande de kroon door als jongste van de jubilarissen al 50 jaar aktief te zijn.

Hun werkzaamheden varieerden van misdienaar tot Tienerclub en avondwake’s  en tot helpen met alle voorkomende werkzaamheden als kerkversiering, tuin- kerkhof- en gebouwenonderhoud tot bestuurswerk en caritas aan toe. Kortom, alles wat er zoal moet gebeuren om een plaatselijke parochie in stand te houden.

Dat werd gewaardeerd met een persoonlijke toespraak, een oorkonde en een bos bloemen voor ieder van hen. De dank voor hun inzet was groot.

De geloofsgemeenschap hoopt dat ze nog vele jaren van hun talenten gebruik mogen maken en zo met alle vrijwilligers de parochie in stand kunnen houden.

 

 

Op de foto in de bijlage:

Achterste rij v.l.n.r.:  Ben Mars, André v.d.Vegte, Hans Gerritzen, Jo Mulder

Voorste rij v.l.n.r.: Hermen en Diny Boxebeld, Annie Kelder, Jaap Warnar, Mies Boerkamp

 

Foto gemaakt door Hans Heerink

Artikel delen: