Auditieoproep kinderen voor voorstelling Vallende Sterren - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Auditieoproep kinderen voor voorstelling Vallende Sterren

DALFSEN – In november en december zullen een aantal kinderen uit Dalfsen en regio een voorstelling rondom het thema ‘oorlog, vrede en toekomst’ gaan instuderen. Het project wordt tenslotte afgerond met het spelen van de voorstelling in Theater de Stoomfabriek.

Spelen in de voorstelling

Spelen in een voorstelling is ontzettend leuk, leerzaam en spannend. Tegelijkertijd stellen we ook eisen aan de kinderen die spelen in de voorstelling. Tenslotte is het niet zo maar iets: je speelt in een serieuze voorstelling voor echt publiek en tijdens een belangrijk evenement. Dan moet er ook een mooie voorstelling op de planken staan. Van de kinderen en hun ouders verwachten we dezelfde instelling: je doet alleen mee wanneer je gemotiveerd bent, wanneer je bereid bent om eens per week te gaan repeteren en wanneer je tijd en gelegenheid hebt om thuis teksten en liedjes te leren.

Geef uw zoon of dochter op voor de auditie.

Een selectie van kinderen van alle basisscholen in de gemeente Hellendoorn zullen de muziektheatervoorstelling “Vallende Sterren” spelen. Om een groep samen te stellen met voldoende talent, intrinsieke motivatie en doorzettingsvermogen zullen we een auditieronde organiseren in Theater de Stoomfabriek op woensdag 27 oktober van 18:30 – 20:00 uur.

Wij nodigen kinderen uit auditie te doen die:
• 10, 11 of 12 jaar zijn. (er zijn 2 rollen voor spelers van 15-, 16 of 17 jaar)
• beschikken over voldoende zang- en acteertalent
• ambitie hebben om te spelen in de voorstelling
• bereid zijn en tijd hebben om thuis teksten en liedjes voor te bereiden
• beschikbaar zijn om te oefenen op 7, 14, 21 en 28 november en 4, 12 december (13:00 – 17:30 uur)
• beschikbaar zijn om de voorstelling te spelen op 12, 13 en 14 december

Ouders kunnen hun kinderen aanmelden voor de auditie door een mail met contactgegevens te sturen naar info@jeugdtheaterschoolzwolle.nl, deze aanmeldingen moeten voor 24 oktober bij ons binnen zijn.

Bij de auditie op 27 oktober wordt een definitieve keuze gemaakt welke kinderen mee zullen spelen in de voorstelling. Auditie wordt gedaan voor 13 rollen (2 jongens en 11 meisjes)

Na opgave voor de auditie ontvangen jullie een stuk uit het script en een aantal liedjes om thuis voor te bereiden.

Artikel delen: