Je kan nu klimmen in het donker - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Je kan nu klimmen in het donker

LEMELERVELD – Afgelopen voorjaar en zomer hebben al duizenden klimliefhebbers het gloednieuwe klimbos van Natuurlijk Heidepark in Lemelerveld bezocht. Waar het parcours voor sommigen een ware strijd is en voor anderen een makkie, één ding is duidelijk; de reacties zijn lovend. Het klimbos biedt een mooie uitdaging voor jong en oud.

 

In combinatie met het zwembad en kabouterdorp is er voor iedereen vermaak, niet alleen voor gezinnen maar ook voor schoolreisjes, sportverenigingen en bedrijfsuitjes.

Alhoewel het zomerse weer langzaam wegtrekt is het seizoen voor het klimbos nog niet afgelopen. Komende herfstvakantie organiseert Natuurlijk Heidepark een bijzondere activiteit, klimmen in het donker! Kun je dan nog wel wat zien?? Ja, helemaal donker zal het niet zijn, de grote klimtoren en diverse obstakels worden verlicht. Daarnaast krijgen alle deelnemers een hoofdlamp op de helm waarmee zij goed kunnen zien waar ze moeten klimmen.

Als dat nog niet spannend genoeg is, kun je het laatste weekend van oktober ook nog griezelen met het Halloween klimmen. Enge geluiden, griezelige figuren en een spannende sfeer laten je bloed sneller stromen. Ben jij dapper genoeg om het donkere bos in Lemelerveld te trotseren?

Voor meer informatie en reservering, kijk op www.natuurlijkheidepark.nl

Artikel delen: